îtrebări frecvente despre corpul de lumină

Ce este corpul de lumina?

Daca nu ati auzit inca despre corpul de lumina, ganditi-va ca el reprezinta un strat al aurei ce va inconjoara si care se afla cel mai aproape de nivelul sufletului. Acest strat nu a fost cunoscut pana la mijlocul anilor 1960, iar dumneavoastra nu ati avut abilitatea sau oportunitatea de a-l accesa. Acest corp al luminii este cunoscut insa in traditiile vechi orientale (sanscrita si tibetana) ca mahavidja, avand semnificatia corpului ascensiunii/inaltarii spirituale.

Mai precis, ce este corpul de lumina?

Corpul de lumina este modelul initial pentru scopul vietii noastre si al potentialului divin existent in noi. Astfel putem spune ca acest corp de lumina reprezinta Modelul Divin al umanitatii. In planul creatiei divine fiecare Fiinta a fost onorata cu propriul sau ADN sau model unic de lumina. Codificate in structura unica a acesteia sunt incluse destinul si misiunea spirituala a fiecareia. Dar in acelasi timp corpul de lumina este vehicolul ascensiunii (inaltarii) spirituale. Aceasta inaltare spirituala nu implica doar faptul de a va ridica vibratia si a trai permanent in Sinele Superior ci si unitatea cu “Tot Ceea Ce Este”.

Ce este procesul ascensiunii/inaltarii spirituale?

Procesul Ascensiunii este un proces de integrare a Luminii in corpul fizic,  pana cand structurile celulare devin ele insasi lumina. Daca acest proces se desfasoara brusc, corpul energetic nu poate suporta aceasta lumina astfel ca, activarile va pregatesc pentru acest pas, prin dezvoltarea structurii celulei pentru a mentine mai multa lumina.

De ce sa imi activez corpul de lumina?

Corpul de lumina care se dezvolta acum este urmatorul pas evolutiv al speciei iar trezirea acestuia aduce frecvente uriase de lumina fina in corpurile dumneavoastra fizice, emotionale si mentale. Cu ajutorul acestor frecvente fine de lumina va sunt create , pas cu pas, o constientizare a dimensiunilor superioare dar si a dumneavoastra insiva, asa cum existati in ele.

Ce implica activarea corpului de lumina?

Procesul activarii corpului de lumina este exclusiv o experienta energetica deosebita la nivel biologic, energetic dar si biochimic. Prin activarea corpului de lumina ne reconectam la Fiinta noastra de Lumina si venim in contact cu Sinele nostru Superior , iar astfel ne indreptam spre realizarea destinului nostru ca fiinte spirituale. Aceasta activare este o initiere care se desfasoara la nivele multiple: cuantic, microscopic dar si multiuniversal.

In ce consta tehnica activarii?

Tehnica de activare a corpului de lumina este destinata sa realinieze corpul fizic si sa il inconjoare cu noi frecvente energetice, fiind un instrument spiritual valoros pentru a va ridica nivelele vibratiilor personale, de a va elibera de modelele negative de gandire si de a va orienta constiinta spre propria fiinta.

Exista studii asupra corpului de lumina?

Dr. Richard Gerber in celebra sa lucrare Medicina Vibrationala alaturi de alti oameni de stiinta printre care si fizicieni si medici recunosc conceptul conform caruia intreaga materie contine doar energia luminii ce vibreaza la diferite frecvente. Dr. Leonard Horowitz, cercetator de frunte in domeniul vindecarii ajunge la aceeasi concluzie in cartea sa “ADN: piraţii spiralei secrete” afirmand ca oamenii sunt “lumina cristalizata si precipitata.” Aceasta demonstratie este in acord nu numai cu modelul holografic si cercetarile recente rusesti despre energia de torsiune dar si cu descoperirile de varf ala fizicii cuantice, care au aratat ca lumina are capacitatea de a transporta informatii. Iar acum , prin activarea corpului de lumina avem capacitatea de a ne ridica, dezvolta frecventa vibratiilor noastre la nivele de energie superioare.