întrebări frecvente despre activări

Ce cuprinde activarea corpului de lumina?

Activarea corpului de lumina presupune efectuarea unor pasi specifici pentru a avea accesul la frecventa dimensiunii respective. In principal activarea reprezinta o combinatie intre vizualizare, afirmatii, lucrul cu cristalele si gesturi ale facilitatorului care vor realiza conectarea la energia dimensiunii respective.

Cum ma pregatesc pentru activare ?

Cu cateva zile inaintea activarii trebuie sa mancati mai putina carne, mai multe legume si fructe. Excitantele de orice fel trebuie evitate. Consumati mai multa apa, sucuri de fructe sau ceaiuri. Nu uitati sa meditati, sa va rugati, sa faceti Reiki, sa ganditi si sa simtiti frumos. Intr-un cuvant sa va pregatiti interior pentru acest pas.

Ce trebuie sa fac in timpul activarilor?

Dumneavoastra va trebui sa fiti imbracat comod si sa stati relaxat pe masa de masaj, fiind atent la eventualele modificari din corp. Maestrul va urma instructiunile procedurii de activare a corpului de lumina in dimensiunea respectiva, rugandu-va sa spuneti , dn cand in cand, impreuna cu el , anumite afirmatii in momente diferite ale acesteia.

Trebuie sa simt ceva anume in timpul activarilor?

Deoarece fiecare dintre noi suntem un unicat al Universului senzatiile pot fi diferite de la o persoana la alta. In functie de sensibilitatea specifica a fiecaruia putem intalni foarte multe manifestari . Pentru a intelege varietatea si diversitatea acestora puteti citi cateva dintre marturiile unor participanti la activarile corpului de lumina.

Pot alege o singura activare daca nu le doresc pe toate?

Initierile trebuie efectuate intr-o anumita secventa precisa pentru ca, la fiecare nou nivel , activam frecvente energetice superioare existente in acea dimensiune. De aceea in faza initiala, puteti primi doar prima activare a corpului de lumina, cea specifica dimensiunii a cincea. Apoi va decideti daca doriti sa primiti activarile ulterioare ale corpului de lumina, sau va opriti la acest nivel.

Ce se efectueaza in fiecare sesiune de activare?

In fiecare noua sesiune toate activarile anterioare sunt refacute, inainte ca o noua frecventa sa fie introdusa in campul dumneavoastra energetic. Din acest motiv, sesiunile a doua, a treia si a patra pot dura mai mult decat cea initiala.

Ce fac dupa ce am primit activarile pentru un anumit nivel?

Persoanele care au primit activarea intr-un anumit nivel, vor urma , ulterior un workshop in cadrul caruia li se vor transmite informatiile necesare pentru lucrul cu corpul de lumina in dimensiunea in care au fost initiati.

Este limitat numarul participantilor la aceste activari?

In principal accesul la aceste activari este permis tuturor celor interesati. Trebuie sa aveti in vedere, ca numarul maestrilor ce efectueaza activarile corpului de lumina este foarte mic , in acest moment in Romania fiind doar 2. Ca urmare ,intr-o singura zi, nu se pot efectua mai mult de 10 persoane , din cauza timpului destinat fiecarui proces de activare dar si a consumului energetic deosebit pe care il solicita maestrului.

Care sunt pasii de urmat pentru a primi activarile corpului de lumina?

1. Cititi sectiunea Activarile Corpului de Lumina si Intrebari Frecvente.

2. Alegeti activarea/activarile pe care doriti sa le primiti. Inscrieti-va online sau pe mail specificand numarul de activari pe care le doriti.Va vom comunica data si ora la care va vom efectua activarile solicitate.

3. Ulterior veti participa, impreuna cu alti studenti la workshop, unde veti primi toate informatiile necesare despre corpul de lumina

Daca locuim in alt oras cum putem primi activarile?

Puteti a primi activarile in orasul in care locuiti,va trebui sa organizati un grup de minim 8 -10 persoane care sunt interesate .Trebuie sa luati in calcul ca , fiecare activare are nevoie de o zi, inainte de a o primi pe urmatoarea, deci in cazul in care grupul dumneavoastra va dori toate activarile vor fi necesare trei zile pentru a realiza acest lucru la care se adauga inca o zi pentru a va insusi notiunile necesare pentru a lucra cu corpul de lumina.

Pot primi activarile la distanta?

Activarile se pot efectua doar personal, fiind realizate in timpul unei sesiuni de circa 20-30 de minute. In acest interval de timp veti sta intinsi, iar in jurul dumneavoastra vor fi plasate cateva cristale. Alaturi de maestru veti repeta diverse afirmatii speciale, in timp ce acesta va efectua miscari specifice in campul dumneavoastra energetic. In urma acestui proces complex, veti fi activati la frecventa energetica a dimensiunii respective.

Cat costa activarile ?

Am preferat ca taxa pentru activari sa fie diferentiata in functie de posibilitatile fiecarui participant. Din acest motiv vom folosi un concept nou, cel de sliding scale, unde veti avea posibilitatea de a alege pentru fiecare activare, o taxa cuprinsa intre un minim si maxim, care reprezinta valoarea pe care o considerati corecta. De aceea pretul va fi intotdeauna ales de dumneavoastra, intr-o valoare de minim 55 USD si maxim 112 USD / activare.

Ce vom face la workshop ?

Workshopul este structurat in functie de numarul activarilor primite . Astfel cei ce au primit prima activare au un singur workshop spre deosebire de cei ce au primit toate activarile ce vor avea practic patru workshopuri.

In cadrul workshopurilor se vor aborda doua parti: cea teoretica si cea practica. Partea teoretica va explica structura si componentele corpului de lumina din dimensiunea specifica in timp ce partea practica consta in insusirea metodelor specifice de a accesa lumina, tehnici de meditatie, metode de purificare energetica, alaturi de alte activari in functie de energia specifica a grupului respectiv. Workshopul se incheie cand informatia necesara acelui grup a fost transmisa si inteleasa.

Cat costa workshopul?

Activarea  impreuna cu workshopul reprezinta un tot inseparabil si nu se taxeaza diferentiat. Cu alte cuvinte, taxa pentru activare include in ea si taxa pentru workshop. Adica nu veti fi nevoit sa mai platiti nimic in plus pentru workshop,  deoarece ati achitat activarea.
In ceea ce priveste cheltuielile ce privesc locatia acestea se vor imparti in mod egal la numarul participantilor. Daca  exista persoane ce simt ca trebuie sa faca o donatie in semn de apreciere si respect atat pentru invatatura primita cat si pentru efortul depus de maestri acestea sunt intotdeauna binevenite.

Cum sa ma inscriu ?

Modalitatea cea mai simpla si rapida este sa completati formularul de inscriere online. sau sa ne trimiteti un mail la  acurin@gmail.com.