Despre noi

Incepand din 1997, dr. Aurelian Curin a fost instruit ca si Maestru in peste 30 de ramuri de Reiki dar si alte arte de vindecare, mai putin cunoscute, multe fiind unice nu doar in Romania ci chiar in Europa.

Din 2008 devine Maestru Reiki pe linia traditionala , fiind pregatit in toate cele trei nivele de catre Himani, o maestra a doamnei Mary McFadyen, una dintre cei 22 de Maestri Reiki ai doamnei Takata. 

Dupa o calatorie spirituala, inceputa in 2002, in diverse sisteme nontraditionale de Reiki, Lucica Toroipan are onoarea deosebita de a fi acceptata ca si Reiki Master Candidate si, ulterior, initiata ca si Reiki Master de catre cea de a 17 Maestra Reiki a doamnei Takata, sensei Mary Alexandra McFadyen. Este ultima initiata a Maestrei, care era numita in cercurile celor cunoscatori,”bunica Reiki”, cea care a adus si popularizat pentru prima ora Reiki in Europa.

Astfel, in 2010, cea mai scurta linie de Reiki Traditional Takata ajunge in Romania  : Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Mary McFadyen – Lucica Toroipan.

Interesul nostru pentru diverse metode ce folosesc Lumina ,a inceput dupa o afirmatie facuta de catre Ethel Lombardi in cadrul unei conferinte, la care a pus aceasta intrebare tuturor participantilor:

Cât de multă lumină puteți menține în corp?

Aceasta intrebare a condus la o asidua cautare a diverselor sisteme ezoterice ce se bazeaza doar pe lucrul cu Lumina . Aici putem aminti Alinierea Corpului de Lumina, Activarile Corpului de Lumina, Rauri de Lumina, Qigongul Taoist al Luminii, Qigongul Luminii Aurii sau Qigongul Iluminarii . Impreuna, primim in toamna anului 2007 Activarile Corpului de Lumina, iar in 2011 Alinierea Corpului de Lumina alaturi de modul in care sa le transmitem mai departe .