Activarea corpului de lumina

Activarea corpului de lumina

 

Anul 2012 a fost profetit de catre mayasi ca fiind perioada in care umanitatea va trece in cea de a cincea dimensiune , iar aceste initieri sunt necesare pentru a activa corpul de lumina in diverse dimensiuni. La randul lor , indienii Hopi , au confirmat prin profetiile lor ca umanitatea va trece in a Cincea Lume in 2012. 

 

Activarile corpului de lumina in frecventele dimensiunilor superioare includ

 


Activarea corpului de lumina in dimensiunea a cincea 

 

5In cea de a cincea dimensiune, suntem liberi de ciclul pamantului, de moarte si renastere. Este o dimensiune a luminii pure, unde manifestarea se realizeaza prin gandire , in timp ce pe Pamant , era necesara o combinatie de gand si actiune, foarte multa actiune. Unul din pasii acestei activari este deschiderea chakrei inimii, astfel ca o spirala a energiei hristice sa emane din aceasta. Putem spune ca, iubirea este calea noastra in patrunderea in cea de a cincea dimensiune.

 

Activarea corpului de lumina in dimensiunea a sasea

 

6Al saselea nivel al corpului de lumina este reprezentat de planul eteric, ce integreaza noi culori si sunete in existenta noastra umana. Corpul de lumina devine astfel mai putin dens , avand o vibratie  mult mai eterica. A sasea dimensiune detine cheile si codurile formelor superioare de creatie,ce folosesc corpul de lumina , pentru a se exprima pe sine. De asemenea aceasta dimensiune serveste ca un pod spre taramurile superioare ale Fiintelor de Lumina. Pentru a accesa aceasta dimensiune se va efectua o initiere in care se activeaza energiile celor patru elemente alaturi de o a doua activare  ce se regaseste doar la acest nivel , acestea ridicandu-va vibratia in aceasta a sasea dimensiune.

 

Activarea corpului de lumina in dimensiunea a saptea

 

7A saptea dimensiune este o frecventa energetica ce sustine existenta Maestrilor Inaltati si a Energiei Hristice. Aici se ajunge la frecvente energetice pe care fiintele umane, oamenii le pot intelege in acest moment, respectiv nivelul cuantic al materiei subatomice. Aceasta frecventa odata accesata va initia si mentine codurile energetice necesare pentru a lucra cu Sinele Superior pentru a transforma natura umana in Lumina. Pe parcursul acestor initieri energia corpului dumneavoastra va fi  deschisa pentru a accepta fluxul energiei cuantice din cea de a saptea dimensiune.

 

Activarea celor 12 lanturi ADN 

 

dnaAceste activari vor modifica ADN-ul din celulele corpului dumneavoastra, acesta schimbandu-se de la 2 lanturi activate pana in prezent, la toate cele 12 ce intra in componenta sa. Aceste 6 perechi de lanturi ADN sunt cele care realizeaza miraculoasa transformare umana, care este pregatita pentru trecerea in dimensiunea a cincea , ce se va desfasura in 2012. In aceste initieri se vor activa cele opt celule primordiale ale corpului impreuna cu cele 12 lanturi ale ADN-ului component.

corp lumina

 

Activarile corpului de lumina

vor reincepe din 05.05.2015

Programari:

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

INSCRIERE ONLINE